گروه : علمی و دانشگاهی
حوزه : اطلاعات عمومی و دانستنی ها
شماره : 444463238
تاریخ : ۱۴۰۲/۱۱/۲۶
ترفندهای جلوگیری از برق گرفتگی کودکان

به گزارش کاسپین24 | کودکان ماهیت کنجکاوی دارند و خطر برق را نمی دانند. باید به آن ها موارد و اصول پایه ای در مورد قدرت برق را یاد بدهیم و به آن ها بفهمانیم که ممکن است دچار شوکِ برق گرفتگی شوند و در نتیجه این اطلاعات کمک می کند تا آنها از سلامت خودشان مراقبت کنند.همچنین راهکار های اصولی زیر باعث می شود که در این زمینه بهتر از خودشان مراقبت کنند.

برق امکان ایجاد سوختگی، شوک و یا حتی مرگ را دارد.لوازم برقی و سیم ها خطرناک هستند و شما باید اصول حفاظتی و مراقبتی را در آن ها رعایت کنید.جریان برق به راحتی از طریق آب عبور می کند و ممکن است به بدن برسد، زیرا بدن 70 درصد از آب تشکیل شده است. راهکار هایی ایمنی برای کودکان وجود دارد که از آسیب دیدگی جدی و مشکلات و یا حتی مرگ و میرشان جلوگیری می کند که در این قسمت از نمناک آن ها را به شما توضیح خواهیم داد.

امنیت و جلوگیری از برق گرفتگی کودکان در منزل

همه کودکان بدون توجه به سنشان نیاز دارند که از خطرات برق آگاه باشند که راهکار های زیر به شما کمک می کند تا این امنیت را فراهم کنید.

جلوگیری از برق گرفتگی کودکان بیرون از خانه

  1.    هرگز اجازه ندهید کودک تان پیش درختی که نزدیک به منبع برق است یا حتی هر وسیله برقی و روشنایی که از لابلای درخت رد شده است، بایستد.
  2.    اگر از بادبادک، بادکنک یا حتی بالن های هلیومی استفاده می کنید، حتماً آن ها را از منابع برقی دور کنید.
  3.    اگر این وسایل نزدیک کابل برق فرود آمد و به آن ها گیر کرد، یعنی برق به آن ها وارد می شود و دست زدن باعث می شود که برق گرفتگی و آتش سوزی ایجاد شود. پس هرگز به چنین ابزاری نزدیک نشوید و از راهکار های امنیتی و افراد متخصص کمک بگیرید.
  4.    هنگام رعد و برق، در دریا یا هیچ استخری شنا نکنید. اگر متوجه شدید گره خوردگی در سیم برق اتفاق افتاده یا چیزی در منبع برقی گیر کرده است، هرگز نه خودتان و نه فرزندتان به آن دست نزنید و اگر چیزی از وسایل کودک تان هم لابلای منابع برقی و سیم های برق افتاد، هرگز سعی نکنید آن را بیرون بیاورید.
  5.    اجازه ندهید که کودک به تیر چراغ برق نزدیک شود یا بخواهد از آن بالا برود.
  6.    کودک را از منابع برقی در خیابان و بیرون از منزل دور نگه دارید.
  7.    هرگز اجازه ندهید که کودک به فنس هایی که برق دارند، نزدیک شود.
  8.    اگر متوجه افتادگی کابل یا سیم برق شده اید، حتما خود و کودک تان را از آن دور نگه دارید و هرگز چیزی را لمس نکنید.
  9.    اگر کودک شما از وسیله هایی شبیه به هواپیماهای برقی یا ماشین دستی یا هلیکوپتر ها استفاده می کند، مراقب باشید که از نزدیکی منابع برقی در محیط باز رد نشود.
  10.    تحت هیچ شرایطی، نزدیک کابل برق یا ایستگاه های برقی نشوید و کودک تان را هم از آن ها دور نگه دارید.
  11.    هرگز به سیم و کابل برق چیزی آویزان نکنید.
  12.    اگر کودکتان به منبع برق نزدیک شد و مشکلی برایش پیش آمد، سریعاً اورژانس خبر کنید و خودتان کاری انجام ندهید و از آن ها کمک بگیرید.
  13.    اگر کودک تان با وسیله برقی در بیرون از منزل بازی می کند، مراقب باشید که حتماً از منبع آب و هر گونه رطوبت و خیسی دور باشد و خودتان هم هرگز با دست خیس آن ها را لمس نکنید.


منبع : نمناک