رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از ارسال روزانه ۴۰۰ تن مرغ آماده طبخ در این استان خبر داد.
به گزارش کاسپین24 | عزیزاله شهیدی فر در جمع خبرنگاران، که در جهاد کشاورزی مازندران برگزار شد، با اشاره اینکه مازندران نگین کشاورزی کشور است اظهار کرد: ۹۰ درصد مرکبات صادراتی از مازندران است.
وی با اشاره به اینکه مسیر بخش کشاورزی استان در حوزه مکانیزاسیون قابل تقدیر است، گفت: ۹۵ درصد برداشت برنج، گندم و نشای مکانیزه ۷۰ درصد شالیزارها نشان از توسعه مکانیزاسیون است و در این راستا به سمت پهبادها رفتیم که برای پرواز ۱۲۰ پهباد مجوز صادر شد و ۶۰ پهباد تاکنون فعال شدهاند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: میزان تولید استان ۷.۵ میلیون تن است و ۱۰ درصد ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور مربوط به مازندران است و باید ارزش افزوده را برای کشاورزان افزایش داد.
شهیدی فر با بیان اینکه رتبه اول کشاورزی را دارا هستیم، گفت: مازندران پایلوت تأمین مرغ و گوشت سفید پایتخت نیز است و روزانه ۴۰۰ تن مرغ آماده طبخ به پایتخت ارسال میشود.
وی با اشاره به اینکه مازندران به دلیل تامین امنیت غذایی در بحث نظارت باید جدی تر عمل کند گفت:در مقوله صنعتی شدن کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری تحولات خوبی در حوزههای مختلف از جمله گلخانهها در استان صورت گرفته و پروژه ۵۰ هکتاری گلخانه لیموترش در استان کلید خورد و سقف توسعه آن ۱۰۰ هکتار خواهد بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ما نگران واردات نیستیم، زیرا واردات باید با ارز نیمایی انجام شود و ارز یارانه ای حذف شده است.
شهیدی فر ادامه داد: در زمینه مقابله با مگس مدیترانه، شاهد اقدامات ارزشمندی بودیم و کمترین آسیب در مرکبات و نارنگیها ایجاد شده است.
منبع : ایسنا