۱۴:۲۶ ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران خبر داد

سومین جشنواره دانشگاهی رویش در مرحله داوری

سومین جشنواره دانشگاهی رویش در مرحله داوری

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران گفت:سومین جشنواره دانشگاهی رویش در مرحله داوری است.

به گزارش کاسپین24 |امیر حیاتی در حاشیه نشست هم اندیشی با جمعی از داوران جشنواره رویش در دانشکده فنی امام محمدباقر(ع) ساری به صورت وبینار برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره رویش به صورت سالیانه به عنوان تجلی توانمندی ها و اقدامات کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی در دانشگاه های سراسر کشور برگزار می شود.

وی درباره‌ی اهداف جشنواره دانشگاهی رویش افزود: یکی از اهداف مهم برگزاری جشنواره رویش، شناسایی و معرفی توانمندی ها و قابلیت های ارزشمند و شاخص دانشجویان از طریق کانون ها بوده تا بستر مناسبی برای انعکاس ظرفیت های بالقوه دانشجویان باشد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران خاطرنشان کرد: زمان ارسال آثار دانشجویان از ۲۰ دی تا ۱۷ بهمن ۹۹ بوده است و اکنون در مرحله پایش آثار قرار داریم و فرایند داوری به زودی آغاز خواهد شد.

حیاتی ادامه داد: ۱۷۱۰نفر از اعضای کانون های دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور در سومین جشنواره رویش شرکت کرده اند و در حدود ۳ هزار اثر در بخش های مختلف به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

در ادامه این جلسه هم اندیشی مهدی دستگردی مدیرکل فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و دبیر جشنواره نیز به صورت وبیناری اظهار کرد: با تلاش و حمایت های تیم خوب مدیریتی استان مازندران جشنواره به میزبانی مازندران شکل گرفته و رضایت بخش بوده است.

وی گفت: در بحث داوری نکات فنی مورد تاکید بوده و آنچه که در جشنواره رویش حائز اهمیت بوده حضور کانون‌های دانشگاهی است و شرکت کنندگان باید از طریق آنها اقدام می کردند.

مدیرکل فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: نتیجه این جشنواره پس از انجام داوری ها و معرفی برگزیدگان اعلام خواهد شد و پس از آن نیز مراسم اختتامیه در استان مازندران برگزار می شود.

در ادامه حسن نبی پور، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با اشاره به اینکه استقبال خوبی برای شرکت در این جشنواره صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: ۲۴ داور به صورت تخصصی در فرآیند داوری بخش های مختلف جشنواره نقش آفرینی خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه مازندران به لحاظ فرهنگی از قابلیت های بسیاری برخوردار است، افزود: از تاریخ ۱۵ دی ماه که شیوه نامه جشنواره وزارت علوم دریافت شد، تمام فرآیندها در دستور کار قرار گرفت؛در ابتدا آیتم رونمایی پوستر جشنواره بود که به صورت وبیناری انجام شد و سپس افتتاحیه جشنواره و تشکیل کمیته اجرایی جشنواره در دستور کار قرار گرفت.

این عضو هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط کرونایی فرآیند جشنواره با دشواری هایی همراه بود و همچنین همزمانی جشنواره با امتحانات پایان ترم دانشجویان از نگرانی ها بود که با این حال، آثار خوب کمی و کیفی دریافت شد.

نبی پور ادامه داد: اطلاع رسانی فراخوان از طریق اتوماسیون اداری و وبینارها به صورت تخصصی، انجام و تشکیل جلسات با هدف افزایش راندمان ارسال آثار، تشکیل پایگاه های آموزشی تولید فیلم و محتوا، همچنین حضور رسانه ها و سامانه اجرایی برای پرسش های احتمالی مراکز و سایر افراد، تشکیل وبینار استانی با ۱۲ مرکز در مازندران و جلسه پایش آثار از بخش‌های مهم کار بود و آثار هم به لحاظ کیفی و کمی از برآیند خوبی برخوردار بوده است.

در ادامه گنجی معاون مدیر کل فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور نیز در این وبینار اظهار کرد: این جشنواره در قالب آثار فردی و گروهی بوده و در شیوه نامه تاکید شده که دانشجویان می توانند آثار خود را در این قالب ارائه کنند.

وی افزود: در صورت نبود کانون باید ثبت و راه اندازی شود و طبق ارزیابی شاخص شیوه نامه ها، کانون های برتر مشخص می شوند.

معاون مدیر کل فرهنگی دانشگاه فنی حرفه‌ای کشور ادامه داد: فعالیت‌های فرهنگی کانون ها مشخص بوده اما دیده نمی‌شدند و یکی از شاخص های کارشناسی، شناسایی کانون های برتر و تقویت مراکزی که فعالیت‌های فرهنگی را انجام می‌دهند است.



منبع: ایسنا