۱۰:۳۳ ۱۴۰۰/۵/۲۴
فرمانده سپاه کربلا:

۱۵۰ تخت بیمارستانی تجهیز شد/ توزیع ۱۲۰ هزار بسته معیشتی

۱۵۰ تخت بیمارستانی تجهیز شد/ توزیع ۱۲۰ هزار بسته معیشتی

فرمانده سپاه کربلا گفت: با توجه به شرایط کرونایی ۱۵۰ تخت بیمارستانی با تجهیزات توسط سپاه استان تجهیز و تکمیل شد.

به گزارش کاسپین24| سردار سیاوش مسلمی صبح یکشنبه در خصوص آخرین اقدامات سپاه کربلا در مقابله با کرونا در گفتگو با خبرنگاران ضمن تسلیت ایام سوگواری و عزای سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) اظهار داشت: بنا به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر کمک نیروهای مسلح به مردم برای مقابله با کرونا، جلسه‌ای از سوی فرمانده کل سپاه پاسداران برای سپاه استان‌ها برای اجرایی کردن طرح شهید سلیمانی برگزار شد.

وی افزود: ما در سپاه کربلا چند کار را در دستور کار قرار دادیم. قرارگاه امام رضا (علیه السلام) با دعوت از علوم پزشکی ساری و بابل و نیز مدیران شبکه بهداشت و همچنین فرماندهان نواحی شهرستان‌ها تشکیل شد و چند کار در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در اقدام اول پایش و بیماریابی در سطح استان با بهره گیری از ظرفیت پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت بسیج انجام شد، کمک به کادر درمانی با استفاده از ظرفیت بسیج جامعه پزشکی و اعزام نیرو به کادر درمانی از جمله پزشک و پرستارهایی که در مراکز درمانی پادگان‌ها مشغول به کار بودند را از دیگر اقدامات بیان کرد و گفت: این نیروها برای کمک به کادر درمانی به علوم پزشکی معرفی شدند به شهرهای آمل، بابل، ساری، جویبار و رامسر که شهرهای حاد کرونایی بودند، اعزام شدند.

سردار مسلمی یادآور شد: ۱۵۰ تخت بیمارستانی با تجهیزات تهیه و با توجه به افزایش بیماران برای علوم پزشکی استان ارسال شد که ۱۰۰ تخت برای علوم پزشکی بابل و ۵۰ تخت نیز برای شهرستان جویبار ارسال شد.

۵ کارخانه برای تأمین کپسول انتخاب شد

فرمانده سپاه کربلا یادآور شد: با توجه به اینکه این روزها به کپسول اکسیژن و دستگاه‌های اکسیژن ساز نیاز است و بیمارستان‌ها در این مورد دچار مشکل شدند، با مصوبه شورای تأمین استان، ۵ کارخانه بزرگ برای تأمین کپسول اکسیژن انتخاب شد که با نظارت صورت گرفته توسط سپاه، کپسول‌های اکسیژن تأمین و به مراکز درمانی ارسال شده است.

وی تصریح کرد: همچنین با درخواست مدیر کل سازمان انتقال خون و ابراز نگرانی این سازمان از کمبود ذخایر بانک خونی، و نیازمندی بیماران کرونایی به فرآورده‌های خونی، با هماهنگی بسیج ادارات و اقشاری و نیز حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت رزمایش بزرگ اهدای خون در سطح تمامی شهرستان‌ها از روز پنجم ماه محرم برگزار شد و این رزمایش تا تأمین نیازهای خونی در دهه اول محرم ادامه دارد.

سردار مسلمی ادامه داد: با توجه به اینکه سازمان انتقال خون به ۱۴۰ هزار واحد خونی در سال نیازمند است و فقط ۴۳ هزار واحد خونی تا به امروز تأمین شده، سپاه کربلا برای تأمین ۹۷ هزار واحد خونی با استفاده از ظرفیت سپاه و بسیج وارد میدان شد تا انشالله تا پایان سال این تعداد واحد خونی تأمین شود.

وی یادآور شد: اقدام دیگر در طرح شهید سلیمانی، واکسیناسیون کرونا است که تا امروز ۶ مرکز مستقل توسط بسیج در شهرستان‌ها افتتاح شد و ۲۶ مرکز واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی هم با همکاری بسیج در حال خدمات رسانی به مردم بوده و ۱۲ مرکز هم مخصوص علوم‌پزشکی است.

فرمانده سپاه کربلا افزود: در طرح شهید سلیمانی هدف گذاری شده است که در ۲۲ شهرستان تا پایان هفته جاری ۲۲ مرکز واکسیناسیون مستقل راه اندازی شود که همه اقدامات برای واکسینه کردن مردم، برعهده بسیج است.

وی یادآور شد: با تشکیل قرارگاه امام حسن مجتبی (علیه السلام) نهضت کمک‌های مومنانه با محوریت ائمه جمعه، و در مرکز استان با محوریت آیت الله لائینی نمانیده ولی فقیه در مازندران تشکیل شد که در این حوزه با بهره گیری از کمک خیرین، پایگاه و حوزه‌های مقاومت به آسیب دیدگان کرونایی کمک شود.

تأمین ۲۹۹ سری جهیزیه برای نیازمندان

فرمانده سپاه کربلا گفت: از اول فروردین تا پایان خردادماه امسال در عرصه تأمین جهیزیه، بسته‌های معیشتی و کمک به دانش آموزان نیازمند ۶۵ میلیارد تومان کمک مومنانه جمع آوری، تأمین ۲۹۹ سری جهیزیه با هزینه ۹ میلیارد تومان، ۱۲۰ هزار ۸۸۱ بسته معیشتی با هزینه ۴۹ میلیارد تومان و همچنین کمک به دانش آموزان و کارت هدیه و اطعام دهی ۲۲۷ هزار ۳۸۰ مورد با هزینه حدود ۷ میلیارد تومان، به نیازمندان اهدا شد.

وی گفت: در سال گذشته نیز از اول اسفند ماه سال ۹۸ تا آخر اسفند ماه سال ۹۹، هم در سه حوزه تأمین بسته‌های معیشتی، کمک به دانش آموزان نیازمند و تأمین جهیزیه ۳۲۳ میلیارد تومان در قالب کمک‌های مومنانه به آسیب دیدگان کرونایی و نیازمندان اهدا شد که توسط خیرین، دستگاه‌های اجرایی، ستاد اجرایی فرمان امام؛ بنیاد مستضعفان، کمیته امداد، پایگاه‌های مقاومت، حوزه‌های مقاومت و هیئت‌ها تأمین شد.

وی افزود: با بهره گیری حدود ۴ هزار پایگاه مقاومت بسیج در مازندران، به صورت یک شبکه منجسم برای مقابله با بیماری کرونا به مردم خدمات رسانی می‌شود و هرنقطه ای از مازندران دچار مشکلی باشد یا کمبودی در عرصه مقابله با کرونا احساس شود، پایگاه‌های مقاومت بسیج برای طرف کردن ان مشکل وارد میدان می‌شوند. از جمله بیماریابی، اعزام بیمار به بیمارستان، تأمین بسته‌های معیشتی و… هیچ منطقه‌ای از مازندران از قلم نیفتاده و همه مناطق تحت پوشش بسیج است.


منبع: مهر