۱۶:۰۸ ۱۴۰۱/۱۰/۷

۲۱ هزار تن گوشت مرغ در راه بازار

۲۱ هزار تن گوشت مرغ در راه بازار

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت : با توجه به میزان جوجه ریزی انجام شده در استان ،پیش بینی می‌شود حدود ۲۱ هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

به گزارش کاسپین24 | مسعود احمدی حاجی، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی ۱۱ میلیون و ۳۹۴ هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان و جوجه ریزی ۱۷۸ هزار و ۴۰۰ قطعه‌ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در آذرماه امسال خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود با این تعداد جوجه ریزی، حدود ۲۱ هزار تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

او افزود: در این مدت ۴۳ میلیون و ۱۰۱ هزار و ۴۰۴ قطعه جوجه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی و ۲۷ میلیون و ۸۷۲ هزار و ۸۹۹ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.

احمدی گفت: یک میلیون و ۸۹۰ هزار و ۵۰ قطعه از جوجه ریزی‌های انجام شده در آذرماه امسال از نژاد آپلاس، ۲ میلیون و ۸۳۲ هزار و ۱۵۷ قطعه از نژاد آرین، ۵ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۱۴۵ قطعه از نژاد راس و یک میلیون و ۱۴۵ هزار و ۷۴۰ قطعه از نژاد کاب بود.


منبع : باشگاه خبرنگاران