۱۷:۵۹ ۱۳۹۹/۱۱/۱۲

6 هزار و 200 مددجوی کمیته امداد مازندران امسال شاغل شدند

6 هزار و 200 مددجوی کمیته امداد مازندران امسال شاغل شدند

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران از ایجاد ۶ هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی جدید از ابتدای امسال تا پایان دی ماه برای مددجویان زیر پوشش خبر داد.

به گزارش کاسپین24 | سیدعلی‌اصغر رضایی طالشی سرمایه گذاری ایجاد این تعداد فرصت شغلی را ۱۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت که این میزان اعتبار از محل اعتبارات بانکی بند ب تبصره ۱۶، اعتبارات توسعه اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق قرض الحسنه امداد ولایت و هم افزایی تامین شده است.

وی گفت یکهزار و ۲۳۰ تن از مددجویانی که امسال شاغل شدند از طریق معرفی به شرکت‌های کاریابی و یا از طریق شرکت در آزمون استخدامی از بیکاری رهایی یافتند.

رضایی طالشی توضیح داد : از مجموع اشتغال ایجاد شده، حدود سه هزار شغل برای مردان در مناطق شهری و بیش از سه هزار شغل نیز برای مددجوی زن در مناطق روستایی بوده است.

وی بر لزوم همکاری بیشتر بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات مورد نیاز برای ایجاد اشتغال مددجویان کمیته امداد تاکید کرد و گفت : برای ایجاد فرصت شغلی یکهزار و ۱۹۹ تن از مدد جویان زیرپوشش در حال جذب اعتبار هستیم که در صورت تحقق این مهم، تمام تعهد امسال کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران محقق خواهد شد.

معاون اشتغال کمیته امداد مازندران، اشتغال ایجاد شده برای مددجویان زیرپوشش این نهاد حمایتی را در بخش‌های خدماتی، صنفی، صنعتی، کشاورزی و دامپروری ، فرش و گلیم، پرورش طیور، آبزیان و صنایع دستی معرفی کرد.

وی از راه‌اندازی کانون خیران اشتغال با نظارت کمیته امداد مازندران خبر داد و گفت: مدد جویان زیرپوشش این نهاد که در سال جاری دارای شغل پایدار شدند، بیش از ۳۱۰ میلیارد تومان گردش مالی داشتند که در نوع خود کم سابقه است.

رضایی طالشی از پرداخت ۵۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی با کارمزد چهار درصد و با بازپرداخت هفت ساله و یا پرداخت ۲ سال حق بیمه کارفرمایان و مددجویان دارای شغل پایدار خبرداد و افزود : اگر کارفرمایان در مناطق محروم نسبت به ایجاد اشتغال اقدام کرده باشند می‌توانند از هر دو مزایا استفاده کنند.

وی توضیح داد : با حمایت‌های صورت گرفته، از سال ۹۶ تاکنون، ۲۵۰ تن از مددجویان زیرپوشش کمیته امداد مازندران پس از دستیابی به شغل پایدار ، از چرخه حمایتی این نهاد خارج شدند.

او افزود : تمامی طرح‌های اشتغالزایی که از سوی کمیته امداد مازندران راه‌اندازی شده است تا پنج سال توسط کارشناسان بازدید و بازرسی می‌شود تا در صورت بروز مشکل و یا نیاز به دریافت تسهیلات، نسبت به انجام این مهم اقدام شود.

معاون کمیته امداد مازندران از ثبت بیش از ۱۵ طرح اشتغالزا و دانش بینان توسط مدد جویان زیرپوشش کمیته امداد مازندران در پارک علم و فناوری استان و همچنین راه اندازی سامانه اینترنتی فروش کالاهای تولیدی این مددجویان خبر داد.

کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران ۸۳ هزار خانوار را زیرپوشش دارد که از این تعداد حدود ۶۸ هزار خانوار معیشت بگیر هستند.



منبع: ایرنا