۱۰:۴۸ ۱۳۹۹/۲/۱
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران :

بانک‌های مازندران ۶۲۷ میلیاردتومان تسهیلات رونق تولید پرداخت کردند

بانک‌های مازندران ۶۲۷ میلیاردتومان تسهیلات رونق تولید پرداخت کردند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران گفت که پارسال با همکاری بانک‌ها ۶۲۷ میلیارد تومان تسهیلات در قالب بسته رونق تولید به واحدهای تولیدی این استان پرداخت شد.

به گزارش کاسپین۲۴| حسن خیریانپورگفت: ۱۴۵ واحد تولیدی در حوزه های صنعتی ، کشاورزی و گردشگری استان از این تسهیلات بهره مند شدند.

وی گفت که از محل این تسهیلات که بانک ملت ، صنعت و معدن و صادرات بیشترین پرداختی را داشتند ، برای ۱۳ هزار و ۴۸۶ نفر در استان شغل ایجاد شد.

خیریانپور همکاری بانک ها را در پرداخت این تسهیلات مناسب توصیف کرد و گفت که بخشی از تسهیلات رونق تولید در همان ماه نخست سال ۹۸ که تازه به نام رونق تولید نامیده شده بود ، پرداخت شد.

پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران همچنین اظهار داشت : در سال گذشته از محل تسهیلات مشاغل خانگی سهم استان یک هزار و ۹۴۰ میلیارد ریال مصوب شد که در مجموع یک هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال از این تسهیلات به متقاضیان پرداخت شد.

خیریانپور افزود : از محل این اعتبار چهار هزار و ۸۱۴ نفر از متقاضیان تسهیلات مورد نیاز را برای ایجاد اشتغال خانگی دریافت کردند که ۶۰ میلیارد ریال آن به ۳۷۷ نفر از مدد جویات تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی استان پرداخت شد.

احیاء ۱۰۰ واحد صنعتی با مصوبات ستاد تسهیل 

جانشین استاندار در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مازندران گفت : در سال گذشته ستاد تسهیل بیش از ۳۷۳ نشست استانی و شهرستان برای گره گشایی از مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی استان برگزار کرد.

خیریانپور افزود : در این نشست ها برای گره گشایی از مشکلات حاکم بر واحدهای تولیدی و صنعتی استان ۲ هزار و ۲۴۵ مصوبه به تصویب رسید که حاصل آن احیای ۱۰۰ واحد تولیدی و صنعتی راکد و برگشت آنها به فعالیت تولیدی بود.

وی رسیدگی به وضعیت بحرانی واحدهای بزرگ صنعتی استان و بازگشت آنها به مدار تولید شامل شرکت صنایع چوب و کاغذ ، نکاء چوب ، نساجی و فولاد ذوب آهن آمل را از نتایج مهم مصوبات این کارگروه بیان کرده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با اشاره به توقف تملیک واحدهای تولیدی و صنعتی بدهکار به بانک ها با مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اظهار داشت : براساس مصوبات این کارگروه از تملک ۱۲۵ واحد صنعتی از سوی بانک ها متوقف شد.

خیریانپور اظهار داشت : علاوه بر آن ۲۵ واحد تولیدی و صنعتی در تملک بانک ها نیز پس از طی مراحل قانونی به مدار تولید برگشتند.

رتبه دوم مازندران در سهولت کسب و کار

معاون استاندار مازندران در مورد بهبود وضعیت کسب و کار در استان هم گفت : بر اساس پایش محیط کسب و کار استان های کشور که از سوی اتاق بازرگانی ایران انجام شد ، مازندران رتبه دوم را در سهولت کسب و کار در بین ۳۱ استان کشور به خود اختصاص داد.

وی افزود : همچنین در این پایش استان مازندران از لحاظ بهبود کسب و کار رتبه پنجم را در بین ۳۱ استان کشور کسب کرد که بررسی نشان می دهد وضعیت کسب و کار در این خطه شمال کشور از ۲۷ استان کشور بهتر است.

براساس گزارش مرکز آمار ایران میانگین نرخ بیکاری در استان مازندران در سال گذشته به ۹.۴ درصد بود. نرخ مشارکت اقتصادی زمستانه در مازندران هم در سال ۹۸ به ۴۵.۴ درصد رسید که نسبت به میانگین کشوری حدود سه درصد افزایش یافت.

همچنین نرخ مشارکت اقتصادی مازندران در ارزیابی استانی در زمستان سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه آن در سال ۹۷ نیز حدود ۱.۶ درصد افزایش داشت.

استان مازندران سه میلیون و ۲۵۸ هزار نفر جمعیت دارد که ۵۲.۲ درصد از جمعیت فعال این خطه شمال کشور در بخش خدمات، ۱۹.۳ درصد در بخش کشاورزی و بقیه در دیگر بخش ها اشتغال دارند.

منبع:ایرنا