۱۶:۳۵ ۱۳۹۷/۹/۲۰
تحلیل نشریه "بیداری اندیشه" از مصائب پیش روی استاندار جدید مازندران؛

"حاج مجید" و راه‌های نرفته‌اش!

"حاج مجید" و راه‌های نرفته‌اش!

نشریه سیاسی،اجتماعی بیداری اندیشه در شماره جدید این دوهفته نامه نوشت:مجید حسین زادگان راهی سختی را برای شکستن رکورد 40ساله انتصاب استاندار ساروی شکسته است، وی در میان لابی های سنگین نمایندگان مجلس و برخی نزدیکان دولت روحانی، یک پای نشست و فقط از استانداری مازندران حرف زد و حاضر نشد به البرز برود.

به گزارش کاسپین24،نشریه سیاسی،اجتماعی بیداری اندیشه در شماره جدید این دوهفته نامه نوشت:

مراسم معارفه استاندار جدید مازندران هم برگزار شد، بعد از اسلامی، حالا مازندرانی ها با شعار استاندار بومی امیدوار به توسعه هستند.

مجید حسین زادگان راهی سختی را برای شکستن رکورد 40ساله انتصاب استاندار ساروی شکسته است، وی در میان لابی های سنگین نمایندگان مجلس و برخی نزدیکان دولت روحانی، یک پای نشست و فقط از استانداری مازندران حرف زد و حاضر نشد به البرز برود.

حسین زادگان حالا استاندار مازندران است، برای معارفه اش وزیر کشور عذرخواهی کرد و سرپرست معاونت سیاسی وزارت کشور آمد و اسلامی که هم قرار بود تودیع شود هم وزیر دولت روحانی و نماینده دولت بود.

شاید حاج مجید برای رسیدن به پست استانداری مازندران کمی سرسختی نشان داد اما بومی بودن و ساروی بودن امتیاز وی در برابر تجربه عمر کوتاه مدیریتی اسلامی استاندار سابق بود. از نیمه دوم آذرماه 97، حسین زادگان می ماند و مازندران چند پارچه و 12 نماینده ای که هر کدام ساز خود را می زنند و حاج مجیدی که مسلما برنامه خود را دارد.

حسین زادگان از حمایت اطرافیان اصلاح طلب خود در ساری و ساروی های اصلاح طلب در تهران برخوردار است و به نظر می رسد باید در انتصابات دین خود را به گروه های خود ادا کند.

آنچه شنیده می شود بسیاری از مدیران استانداری مازندران به باقی ماندن خود در دوره تصدی حسین زادگان امید ندارند و می دانند در هفته ها و شاید ماه های آینده جابه جا شوند اما نکته در این ماجرا نسبت یافتن هر یک از مدیران مازندرانی به یکی از جناج ها و یا نمایندگان مجلس است و حسین زادگان باید در این میان با صاحبان قدرت در مازندران مبارزه کند و یا به آرزوی دیرینه خود و هم کیشان اش در میان اصلاح طلبان ساری دست یابد.

حسین زادگان اما از زمان مطرح شدن نامش به عنوان استاندار مازندران با گروه های رقیب و مقابل روابط خوبی برقرار کرده است، شاید این روند برای رسیدن به استانداری مازندران بود، وی عبوری را پس از رسیدن به معاونت سیاسی از خود نراند، حالا در مراسم معارفه اش در دیدار با اسلامی شاهد حضور عبوری در جمع حسین زادگان و دامادی بودیم، آیا حسین زادگان تعامل را بر گروه های دوست و رفیق خود ترجیح خواهد داد!

تا به حال هرچه شنیده ها از تغییرات در میان است از دوستان و نزدیکان سیاسی حسین زادگان است، قاسمعلی ایرانمش، عشوری و شادمان گزینه های جدی در رسیدن به ساختمان سفید استانداری مازندران هستند اما باید دید حسین زادگان با چه گروه ها و افرادی برای رساندن مازندران به آرامش تعامل خواهد کرد.

آیا عبوری در نظام مدیریتی حسین زادگان جایی خواهد داشت یا نه!

حسین زادگان اما در موضع منطقه ویژه اقتصادی مازندران با روحانی و دولت هم نظر است، زمانی که روحانی در هیات دولت، امیرآباد را یکی از ظرفیت های مهم اقتصادی مازندران بر شمرده است، حسین زادگان نیز در هفته نخست حضور خود در سمت استانداری بهمراه ریس سازمان صنعت این استان به بازدید از این بندر رفت.

حسین زادگان همچنین از یکی از پرترددترین و حادثه خیزترین محورهای شهرستان ساری نیز بازدید کرد.

این نشان می دهد ساری در اولویت نخست استاندار ساروی است، اما وی قول داده است مازندران را یکپارچه ببیند مانند اسلامی وزیر راه و استاندار سابق مازندران که گفت مازندران را یکپارچه می بینم.

باید دید حسین زادگان در برابر شهرستان هایی مانند نوشهر، بابلسر و آمل چه اهداف و برنامه هایی خواهد داشت، در نوشهر که نماینده اش منطقه اقتصادی می خواهد، در بابلسر که همه تلاشش ثبت این منطقه به نام بابلسر است و در آمل که دغدغه ای جز حمایت از مدیران فعلی اش ندارد.

حسین زادگان بیست و سومین استاندار مازندران، ساروی است، در نوشهر اما فرماندار بوده است و باید دید در تعادل بخشیدن به درخواست های مناطق مختلف مازندران و گروه ها و جناح های موجود استان چه شیوه ای را به کار خواهد گرفت.