۱۸:۰۸ ۱۴۰۲/۱/۲۷

2 هزار خبر جعلی با موضوع روستای دانیال/ اکانت براندازان در صدر عملیات دروغ‌پراکنی

2 هزار خبر جعلی با موضوع روستای دانیال/ اکانت براندازان در صدر عملیات دروغ‌پراکنی

تحلیل‌گر رسانه گفت:حساب‌های کاربری منتسب به براندازان در فضای مجازی با سواستفاده از رخداد روستای دانیال در ۲۴ ساعت گذشته ۲ هزار محتوا جعلی با هدف غالب کردن روایت دروغ و تحریک مردم منتشر کردند

به گزارش کاسپین24 | روستای دانیال نام کلید واژه ای است که از ساعت هشت صبح روز گذشته بعنوان اسم رمز اخبار جعلی رسانه‌های ضد ایرانی توسط ربات ها و اکانت های منتسب به براندازان در شبکه های اجتماعی برجسته شد.

ماجرا از اعتراض تعدادی از اهالی روستا به متولی یک وقف آغاز شد و پس از درگیری مابین تعدادی از اهالی محل با تولیت مورد اعتراض، نیروی انتظامی وارد صحنه شد که متاسفانه تعدادی افراد ناشناس اقدام به تیراندازی با سلاح غیر مجاز به سمت مامورین وتخریب خودرو کردند که در این نزاع جمعی دو نفر کشته شدند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران شامگاه دیروز خبر از تشکیل کمیته حقیقت‌یاب و بررسی موضوع داد و مشخص گردید که طرف اعتراض مردم اهالی روستای دانیال اداره اوقاف نبوده، بلکه اهالی محل با شخص حقیقی تولیت اختلاف دیرینه بر سر مالکیت داشته‌اند.

این در حالی است که رسانه های ضد ایرانی با سواستفاده از رخداد صورت گرفته در شهر عباس‌آباد عملیات های رباتی و روانی خود را با کلید واژه‌های جعلی "اعتراض مردم نسبت به سازمان اوقاف"، "انقلاب مردم دانیال"، "آتش زدن اداره اوقاف" و... با هدف تحریک مردم به خشونت وامیدزدایی از صبح ۲۶ فروردین آغاز کردند.

سینا قربانی تحلیلگر در رابطه با عملیات‌های دروغ‌پراکنی رسانه‌های ضد ایرانی با موضوع روستای دانیال می گوید: از ساعت هشت صبح روز ۲۶ فروردین رسانه های ضدایرانی و ربات های عملیات روانی وابسته به این شبکه ها شروع به غالب کردن روایت جعلی خود کردند.

این تحلیلگر رسانه، افزود: در ابتدا ربات ها و اکانت‌های منتسب به براندازان عملیات دروغ‌پراکنی خود را با حمله به سازمان اوقاف آغاز کردند و مدعی شدند که معترضین به عملکرد اوقاف در روستای دانیال شهر عباس‌آباد تجمع کردند و کانکس این اداره را به آتش کشیدند در صورتی که اصل موضوع این بوده که برخی از اهالی این روستا اختلاف نظر مالکیتی با شخصیت حقیقی تولیت یک وقف داشتند.

وی ادامه داد: اکانت های مربوط به براندازان در بستر تلگرام با هدف غالب کردن روایت جعلی ظرف مدت ۱۰ ساعت حدود هزاروصد محتوا جعلی تولید کردند.

قربانی با اشاره بر اینکه صفحات مجازی وابسته به رسانه های ضد انقلاب با سو استفاده از فیلم انتقال دو تن از فوت شدگان این حادثه شروع به برجسته کردن کلمات جعلی همانند "خیزش مردم انقلابی در روستای دانیال کردند"، اظهار داشت: در بستر توییتر بیش از ۷۰۰ محتوا جعلی و دروغ با موضوع روستای دانیال ظرف ۱۰ ساعت منتشر شد.

این تحلیلگر رسانه با اشاره به یکی از مصادیق دروغ‌پراکنی رسانه های فارسی‌زبان خارجی در مورد شهرعباس‌آباد، گفت: ایران اینترنشنال با هدف ترغیب و تحریک مردم غرب مازندران به خشونت با انتشار فیلمی جعلی مدعی به آتش کشیدن اسناد در اداره اوقاف سلمان‌شهر شد، در صورتی که سازمان اوقاف هیچ‌گونه اداره یا نمایندگی در این شهر ندارد.

وی افزود: رسانه های ضدایرانی با استفاده از رخداد پیش‌آمده و اختلاف‌نظر مالکیتی تعدادی از اهالی روستا با تولیت زمین های مورد اختلاف به دنبال تحریک مردم و تلاقی آن با موضوع مسمومیت دانش‌آموزان و مسئله حجاب هستند و هدف آنان از انتشار اخبار جعلی اغتشاش در ذهن ها و امیدزدایی است.


منبع : ایرنا